Ce se întâmplă în Ştefăneşti, la o săptămână după ce Denisa a fost înmormântată! Sătenii povestesc lucruri înfiorătoare

 

Denisa a fost condusă pe ultimul drum în urmă cu o săptămână, iar oamenii sunt îngroziţi de ceea ce se întâmplă în satul unde a fost înmormântată. Sătenii spun că se petrec lucruri caudate în curtea casei artistei, pe care nu le-au mai văzut niciodată.
În momentul când trupul neînsufleţit al vedetei a ajuns la Ştefăneşti, familia l-a depus în garajul din curtea casei, unde a stat preţ de câteva ore. Acolo oamenii au mers pentru a-i aprinde lumânări şi pentru a o vedea pentru ultima dată.

Oamenii povestesc nişte lucruri care îţi fac pielea de găină. Se pare că îşile garajului nu se mai închid, scârţiei foarte tare şi trebuie neapărat schimbate. Vecinii susţin că spiritul ei e încă acolo şi ar fi murit cu sufletul neîmpăcat.

Moartea Denisei nu este ultima dintre nenorocirile abătute peste familia greu încercată, întrucât mama cântăreţei se confruntă în prezent cu un alt necaz. O dată ce emoţia momentului a trecut şi Denisa a ajuns să-şi doarmă somnul de vecie, durerile insuportabile au trimis-o pe mama acesteia direct la un spital de urgenţă, unde, după radiografii a venit şi verdictul: fractură de bazin. Mama Denisei a fost operată de urgenţă iar fragmentele osoase au fost fixate cu şuruburi, astfel că recuperarea va fi anevoioasă.

sursa:cancan.ro

3 greseli MAJORE pe care le faci cu banii. RENUNTA la aceste credinte daca vrei sa economisesti

Stim inca de mici ca banii nu cresc in copaci. Din pacate insa, nu toate lucrurile care se spun despre bani sunt adevarate, iar ele contribuie la formarea unor credinte nesanatoase in ceea ce priveste banii.

Iata 3 greseli majore pe care le faci cu banii, potrivit site-ului Womansday.com.

 

1. Crezi ca pierzi bani platind chirie
Se spune ca atunci cand inchiriezi ceva (de la masini, pana la locuinte), nu faci altceva decat sa arunci banii in buzunarul proprietarului. Daca ai fi tu insuti proprietarul respectivului bun, ai baga banii la tine in cont.

In realitate, insa, proprietatea aduce cu sine o multime de cheltuieli: de la rata, ipoteca si impozite, la cheltuieli de intretinere. Daca se sparge o teava in locuinta in care traiesti, reparatia il priveste pe proprietar. Iar daca tu esti proprietarul, datoria cade pe umerii tai. In plus, din cauza vremurilor pe care le traim, nu vei sti niciodata daca banii pe care i-ai dat pe casa ii vei recupera sau nu in cazul in care vrei sa vinzi proprietatea pentru a-ti lua ceva mai mare.

2. Economisesc bani cumparand la reduceri
Nimic nu este mai satisfacator decat sa-ti achizitionezi produsul dorit la un pret bun. Problema este ca in timp ce te “pacalesti” ca cheltui putin pe diverse obiecte, in realitate cheltui mai mult pentru ca iei “la reducere” lucruri de care nu ai neaparata nevoie. Daca vrei intr-adevar sa economisesti bani in perioada de reduceri, fa-ti o lista cu lucrurile de care ai neaparata nevoie si nu te abate de la ea.

3. Ca sa investesc am nevoie de multi bani
Oamenii se gandesc la investitii ca la o cantitate uriasa de bani plasata pe piata de catre specialistii de pe Wallstreet. In realitate, insa, nu-ti trebuie portofelul lui Warren Buffet ca sa faci cateva miscari intelepte. Pentru asta trebuie sa pui de-o parte bani pentru datorii, fonduri de urgenta, economii si investitii. Strange lunar bani si pentru capitolul investitii apoi, cand te simti pregatit, cere sfatul unui broker.

sursa:sfatulparintilor.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...