Ecaterina Andronescu a izbucnit în lacrimi! Momente grele pentru fostul ministru al Educaţiei: ”Uite-o şi pe penala asta!”

Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educaţiei, dar şi vice PSD, a dezvăluit, al Antena 3, că a trecut prin momente dificile, atunci când a fost cerceratată de DNA. Politicianei i-au dat chiar lacrimile când şi-a amintit cum i-au spus unii, pe la spate.

„Uite-o şi pe penala asta!”, este vorba care a întristat-o cel mai mult pe Ecaterina Antonescu, în acea perioadă.

„Asta după o carieră pe care am construit-o în aşa fel încât să nu-mi poată reproşa nimeni nimic. Nu vreau să mai trăiesc aşa ceva. Mă duceam în faţa studenţilor. Mă întrebam oare câţi dintre studenţii mei cred acuzaţiile? Dar atmosfera a fost foarte bună, nu am cum să nu le fiu recunoscătoare colegilor şi studenţilor mei pentru că m-au crezut întotdeauna”, a declarat Andronescu.

Ecaterina Andronescu a fost scoasă de sub urmărire penală, pe motiv că nu există probe pentru acuzaţiile care i se aduceau: abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani.’

sursa:cancan.ro

5 obiceiuri de zi cu zi care vă fac să câștigați în greutate

Nu ați mai mâncat fast-food și dulciuri pentru o lungă perioadă de timp, faceţi sport în mod regulat și încercați din greu să pierdeți greutatea … dar acele kilograme în plus par să se agațe. De fapt, majoritatea oamenilor nu-și dau seama că ritualurile obișnuite de dimineață le pot împiedica să-și construiască silueta viselor lor.

Iată 5 obiceiuri de dimineață la care ar trebui să renunți chiar acum.

Dormi prea mult
Cu somn prea puțin, corpul dvs. este mai probabil să producă cortizol hormonul răspunsului la stres care vă sporește apetitul. Cu toate acestea, somnul in plus poate să nu fie mult mai bun pentru dvs. Potrivit unui studiu recent realizat de revista PLOS One, dormind mai mult de 10 ore pe noapte poate duce la un indice de masă corporală mai mare. Nu e de mirare că medicii recomandă obținerea a 7 până la 9 ore de somn în fiecare zi.

Te pregătești în întuneric
Deschideți jaluzelele sau perdelele imediat după trezire. Un studiu din revista PLOS One a constatat că undele albastre de lumină de la soarele de dimineața devreme stimulează metabolismul și ajută corpul să se trezească. Chiar și 20-30 minute de lumină naturală este suficientă pentru a vă afecta indicele de masă corporală.

Nu-ți faci patul
Ar putea suna ciudat, dar e adevărat. Un studiu realizat de US National Sleep Foundation a descoperit faptul că persoanele care au raportat că își fac paturile au raportat ca și dorm mai bine în general. La urma urmei, somnul sănătos este calea optimă către o greutate sănătoasă.

Uitați să vă cântăriți
Cercetătorii de la Universitatea Cornell au demonstrat cum cântărirea zilnică este o tehnică de succes care încurajează scăderea în greutate. Cel mai bun moment pentru a merge pe cântar este primul lucru dimineața înainte de a mânca sau de a bea ceva. Din moment ce pierdeți greutatea apei peste noapte, veți obține numărul cel mai precis.

Mâncați prea puțin pentru micul dejun
Cercetătorii de la Universitatea din Tel Aviv insistă să vă răsfățați cu o masă delicioasă dimineața. De fapt, un mic dejun echilibrat, care conține 600 de calorii de proteine ​​slabe, carbohidrați și un desert, vă va face mai ușor să urmați planul de dietă zilnic.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...