Breaking news. Ce a decis instanţa după 5 ani de proces. Fostul preşedinte Ion Iliescu şi soţia sunt acuzaţi că…

Fostul preşedinte al României Ion Iliescu urmează să împlinească în primăvară 88 de ani, dar nu scapă de probleme! Şi nu, nu este vorba de cele de sănătate, ci de problemele judiciare. Anchetatorii l-au băgat în corzi, până acum, cu dosarele Revoluţiei şi Mineriadei, dar un simplu cetăţean al ţării l-a adus şi în faţa judecătorilor. De cinci ani durează procesul lui Ion Iliescu, în care ”victimă colaterală” este şi soţia lui, Nina!

Problemele pentru fostul preşedinte au început în anul 2012, când un cetăţean, Mihai Bantaş, l-a acuzat, alături de mai multe persoane, de măsluirea unui document. Cel mai probabil, actele respective nu au legătură cu viaţa publică a lui Iliescu, pentru că reclamantul a cerut ca, alături de fostul preşedinte, să fie adusă în faţa instanţei şi soţia acestuia, pentru a da explicaţii şi a se demonstra că actul respectiv trebuie anulat. În anul 2016, dosarul a fost redeschis de magistraţii Tribunalului Ilfov, apoi trimis instanţei supreme, iar în urmă cu câteva zile, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunţat o decizie surprinzătoare, după cum a aflat

sursa:cancan.ro

Secretele alimentare care vă vor ajuta să slăbiţi mai repede

Pentru a pierde în greutate și pentru a o menține în viitor, suntem adesea forțați să renunțăm la alimentele noastre preferate, să reducem dimensiunile porțiilor noastre și chiar să ne înfometăm din când în când. Acest lucru nu pare prea motivant. Dar există o parte bună a acestui lucru.

Iată câteva alimente care pot fi la îndemână și înlocuiesc gustările noastre nesănătoase iubite. Nu trebuie sa fim la dieta aspra si sa numaram stresant fiecare calorie!

Şerbet în loc de înghețată

Faimosul desert cremos este, de fapt, foarte bogat în grăsimi. Şerbetul și fructele sunt puțin diferite de înghețată, dar gustul este la fel de bun. Ele conțin, de asemenea, mult mai puține grăsimi și calorii.

Turtă dulce în loc de ciocolată

Din păcate, ciocolata cu lapte este printre cele mai rele alimente pentru silueta dvs. De aceea, dacă sunteți dornic de ceva dulce, ar trebui să optaţi pentru turtă dulce, care este de fapt foarte sănătoasă.

Ton în propriul suc în loc de ulei

Tonul este un pește incredibil de sănătos, iar conținutul său de proteine ​​este ca cel al caviarului. Pentru ca proteinele să poată fi digerate mai bine, ar trebui să alegeți conserve de ton în propriul suc. Acesta conține mult mai puțină grăsime și mult mai multe vitamine (A, B12, D, E), aminoacizi și substanțe sănătoase (iod, potasiu, fier, fosfor).

Popcorn în loc de amestec de nuci

Sună ciudat, nu? Dar este mai bine să mănânci puțin popcorn simplu sau sărat, decât amestecuri de alune şi nuci, care sunt în mod normal prăjite în ulei.

Fructe în loc de prăjituri

Ori de câte ori doriți să luați gustări, mâna dvs. ajunge, de obicei, la ceva dulce. Principalul truc este să vă abţineţi în timp. Prăjiturile sunt pur și simplu un plus de zahăr de care organismul dumneavoastră nu are nevoie. Dacă alegeți fructe în loc, veți primi o mână de vitamine și substanțe nutritive necesare.

Ovăz în loc de muesli cumpărat de la magazin

Ovăzul de casă cu fructe și nuci este o opțiune mult mai sănătoasă decât muesli de la un supermarket. Acestea din urmă conțin agenți de ameliorare a aromei și zahăr pentru a face consumul mai atractiv. Din cauza acestor aditivi, ele sunt foarte bogate în calorii, spre deosebire de ovazul simplu.

Cartofi congelați în loc de cartofi proaspeți

Ambele tipuri de cartofi sunt aproape identice în conținutul lor. Singura diferență este că dacă te duci pentru cartofi congelați, te vei simți plin după aceea. Acest lucru se întâmplă deoarece cartofii congelați conțin un tip de amidon mai sănătos.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...