News / Sport Halep a ajuns pe mâna unui incompetent: Simona şi-a angajat un manager de comunicare care nu ştie să comunice

Aşa cum se întâmplă de multe ori în România, oamenii care ar trebui să fie un liant între sportivi şi presă fac orice altceva decât ce scrie în fişa postului.
Simona Halep a fost timp de 16 săptămâni pe primul loc mondial, iar atunci când eşti cel mai bun în domeniul tău de activitate, normal ar fi să te înconjori de oameni care se ridică la nivelul tău. Din păcate, acest lucru nu e valabil pentru toţi cei care fac parte din staff-ul jucătoarei, care a disputat trei finale de Grand Slam, până la 26 de ani. Dacă antrenorul australian al Simonei, Darren Cahill, e un profesionist desăvârşit, iar rezultatele muncii sale se văd – sub îndrumarea sa, Simona a ajuns pe locul 1 mondial şi a disputat două finale de Grand Slam – în schimb, românul angajat de Halep pe segmentul de comunicare e din alt film.

„Gazeta Sporturilor“ a publicat în ediţia de miercuri un detaliu care arată diferenţa care există între Halep şi alte jucătoare, care se folosesc de reţelele de socializare pentru a-şi promova imaginea. Imagine care, ulterior, e exploatată în momentul în care negociezi un contract de publicitate. Potrivit sursei citate, pe durata Australian Open, contul de Facebook al Simonei Halep n-a fost actualizat deloc! Asta în timp ce alte jucătoare au postat imagini pe bandă, prin intermediul oamenilor care sunt angajaţi de ele pentru comunicare. În staff-ul Simonei Halep, acest rol e ocupat de Cosmin Hodor de la începutul anului. „

Adevărul“ a încercat să ia legătura cu el pentru a afla de ce contul de Facebook al Simonei n-a mai fost actualizat de pe 14 ianuarie. Prin intermediul unui subaltern, Cătălina Negură, Cosmin Hodor a cerut să-i fie trimis un e-mail la care, ulterior, n-a răspuns! În schimb, la câteva ore după ce a fost trimis e-mailul de la „Adevărul“, brusc, a apărut o nouă postare pe pagina Simonei de Facebook! „Mulţumesc Melbourne pentru două săptămâni minunate. Sunt acasă, în refacere, alături de noul meu prieten (n.r. în imagine, Halep e alături de trofeul pentru locul 2). Mulţumesc tuturor pentru susţinere, voi reveni cât mai curând posibil“, a fost mesajul postat. Prea ocupat, să aibă timp de Halep E-mailul către Cosmin Hodor a fost trimis pe adresa acestuia, la ora 14.09. Timp de cinci ore, acesta n-a dat niciun semn de viaţă. Apoi, la ora 19.01, subalternul său, Cătălina, a revenit cu un SMS, iar de aici a continuat un schimb de mesaje, care a durat peste o oră şi pe care îl puteţi citi mai jos. *Cătălina Negură (ora 19.01): Bună.

Vă răspunde Cosmin în 10-20 min. I-am transmis. *Amir Kiarash (ora 19.03): Aştept exact 20 de minute. Eram pe punctul de a pleca din redacţie. I-am trimis mailul acum exact 5 ore! *Cătălina Negură (ora 19.06): Mulţumesc mult! Cosmin chiar a avut o zi plină… *Amir Kiarash (ora 19.09): Eu vă mulţumesc că intermediaţi acest dialog de la distanţă între mine şi dumnealui. Chiar nu sunt ironic. Era mai bine dacă dumneavoastră eraţi manager de comunicare pentru Simona Halep. Eu acum a trebuit să întorc pagina de la tipografie, fiindcă a anunţat domnul Cosmin Hodor, într-un târziu, că are, totuşi, ceva de spus. Poate altul n-ar fi întors pagina de la tipografie. Repet, vorbim despre un mail trimis la ora 2! Oricum, vă mulţumesc, încă o dată, pentru ajutor. *Cătălina Negură (ora 19.13): Amir, îmi pare rău de situaţie. Mulţumim că ne-ai informat. Din păcate, Cosmin este prins în foarte multe proiecte şi întâlniri. Dacă tu consideri oportun, mă poţi include în comunicarea cu el, cel puţin pe partea de club… *Amir Kiarash (ora 19.14): Da. Sigur. Momentan însă, sunt în faţa calculatorului şi cu mâna pe Refresh, aşteptând mailul dumnealui. Să sperăm că va veni… *Amir Kiarash (ora 19.40): Îmi cer scuze că insist, dar pagina poate fi ţinută până la ora 19.50. Credeţi că va veni vreun e-mail până atunci? Nu de alta, dar la ora 7 mi-aţi spus că răspunsul va veni în 10-20 de minute, iar acum e ora 7.40. *Amir Kiarash (ora 19.57): Am dat drumul la pagină cu textul modificat.

Scrisesem că Halep are un manager de comunicare, care nu comunică. Am scos această idee, deşi, fie vorba între noi, exact aşa e!!! Aştept, în continuare, e-mailul domnului Hodor şi o să public răspunsul lui pe adevarul.ro. Nu-i suportă pe jurnalişti… Răspunsul lui Cosmin Hodor n-a venit niciodată, însă acest lucru n-ar trebui să fie chiar o surpriză. În momentul numirii sale în funcţie, pe 6 decembrie, prosport.ro a scris că noul angajat al Simonei Halep va fi nevoit să lucreze cu jurnaliştii, deşi exact la acest lucru nu se pricepe. Iată un fragment din articolul semnat pe prosport.ro de Alexandru Tăcină, specialist în tenis: „Cosmin Hodor şi-a călcat pe orgoliu şi a acceptat să lucreze într-un domeniu <>. Asta pentru că Simona Halep nu putea fi refuzată: <>, a anunţat fostul director al turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy. Ţinând cont că un manager de comunicare trebuie să fie un bun diplomat şi să îşi cântărească vorbele şi acţiunile înainte de a transmite ceva presei, Hodor pare o alegere riscantă“. A fost nevoie de ceva mai mult de o lună pentru ca noul angajat al Simonei Halep să-şi dovedească incompatibilitatea pentru funcţia pe care o deţine.

sursa:adevarul.ro

10 Lecții esențiale de viață pe care copiii nu le învaţă la şcoală
De Sofo Archon

“Educația este ceea ce rămâne după ce cineva a uitat ce a învățat în școală”. Albert Einstein

Școala trebuie să ajute copiii să crească în ființe omenești înţelepte, conștiente, oferindu-le instrumentele necesare pentru a trăi o viață frumoasă și împlinită. Modul în care funcționează școala în majoritatea locurilor din întreaga lume este totuși departe de a învăța copiii lecțiile care sunt esențiale pentru a trăi acest tip de viață.

Iată 10 astfel de lecții pe care copiii nu le învaţă la școală, deși este foarte important ca fiecare persoană să le știe:

Cunoașterea nu este egală cu înțelegerea
Una dintre cele mai dăunătoare idei pe care am învățat-o în școală este că știința despre lucruri înseamnă să le înțelegi. Prin urmare, majoritatea dintre noi nu am învățat să ne dezvoltăm gândirea critică și să ne bazăm raționamentul asupra propriilor experiențe și înțelegerii lucrurilor. În schimb, am învățat să credem orbește ceea ce ne-a fost dăruit din tradiție, fără a ne opri și a pune întrebări dacă ceea ce știm este adevărat sau nu, care ne împiedică să evoluăm în indivizi mai înțelepți.

Titlurile nu vă vor face să vă simțiți semnificativ
De la o vârstă fragedă, copiii sunt păcăliți în a crede că dobândirea unei diplome universitare îi va face să se simtă semnificativi și mândri de ei înșiși, indiferent cât de multă suprimare vor trebui să îndure pentru a realiza acest lucru. Adevărul este însă că notele și titlurile nu sunt niciodată suficiente pentru a ne face să ne simțim importanți, deoarece nu ne pot oferi ceea ce dorim cu adevărat – munca creativă și relațiile semnificative. Titlurile ne pot oferi doar o plăcere egoistă temporară, dar în cele din urmă ne lasă mereu goi și nesiguri.

Eșecul poate fi un lucru bun
În calitate de elevi, majoritatea oamenilor se tem de eșec. Elevii sunt învățați că eșecul este un lucru rău de care toată lumea ar trebui să se sperie și că în viață trebuie să evităm să facem greșeli cu orice preţ, ca și cum ar fi un lucru rău. Realitatea este însă că greșelile și eșecul sunt de fapt ceea ce ne învață care este diferenţa între adevăr şi ficţiune, bine şi rău. Din păcate, fiind spălaţi pe creier să credem că eșecul este rău, mulți dintre noi încetăm să încercăm să atingem noi obiective în viață, de frică, aruncând astfel ocazia de a învăța și de a crește.

Dacă nu faci nimic este o pierdere de timp
Când un copil nu simte că face ceva productiv, dar se simte relaxat, contemplând sau jucându-se, părinții și profesorii lui se plâng că pierd timpul. Prin urmare, copiii învață de la o vârstă fragedă că timpul liber este lipsit de sens și inutil, iar faptul că este continuu ocupat și productiv este ceea ce dă scop și înțeles vieţii. Acest lucru le pune într-o stare constantă de stres care, de obicei, are ca rezultat oboseală mentală și emoțională și tot felul de boli psihosomatice. Luând timp liber pentru a vă relaxa și a nu face nimic nu ne poate ajuta să renunțăm la îngrijorările noastre, să ne bucurăm de momentul prezent, să ne reîncărcam bateriile, să ne reconsiderăm modul de viață și să ne concentrăm asupra a ceea ce este cu adevărat important în viață.

Plictiseala este un semn sanatos
În societatea modernă, credem că plictiseala este un lucru rău, iar cei care se plictisesc nu au nimic mai bun de făcut în viață. Adevărul este însă că plictiseala nu este altceva decât un simptom al suprimării. În calitate de elevi, majoritatea dintre noi au fost forțați să participe la clasă și, desigur, am fost plictisiți și leneși, din moment ce nu am avut nici o bucurie din asta. Când, totuși, ni s-a dat timpul să jucăm sau să facem ceva creativ, care ne-a permis, în esență, să ne exprimăm mințile și inimile, eram întotdeauna plini de energie, fiind activi cu totalitatea ființei noastre. Plictiseala, prin urmare, este un semn sănătos care arată că omul este încă o ființă umană sensibilă care dorește să-și urmeze pasiunile.

citeste continuarea pe pagina >>2>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...