Sfatul zilei 17 februarie 2018. Capricornii se resemnează

Citește sfatul zilei de 17 februarie 2018 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale momentului.

Sfatul zilei de 17 februarie 2018 pentru fiecare zodie
BERBEC: Apare o schimbare de direcție total neașteptată. Este momentul să conștientizezi ce ai urgent de făcut pentru binele tău. Numărul norocos al zilei: 9.

TAUR: Ai un zen ceva de nedescris. Unde apari tu totul se rezolvă, iar asta te încântă. Numărul norocos al zilei: 13.

GEMENI: Meriți o zi de relaxare, așa că profită din plin de ea. Ai nevoie de mai mult timp pentru tine. Numărul norocos al zilei: 11.

RAC: Iubirea poate fi nemărginită și ai toate armele la dispoziție să o îți păstrezi relația în acest stadiu frumos. Bucură-te de viață. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU: Tot ce îți trebuie în acest moment este… liniște. Relaxează-te și lasă toate grijile deoparte. Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ: Visează, bucură-te de viață și fă tot posibilul să mergi mai departe indiferent de ce se întâmplă. Numărul norocos al zilei: 7.

BALANȚĂ: Bucură-te din plin de momentele spectaculoase ale acestei zile. Ai parte de o serie de revelații care te vor ajuta să înțelegi totul altfel. Numărul norocos al zilei: 3.

SCORPION: Nu poți sta deoparte când toată lumea se distrează, când toți se simt atât de bine. Intră și tu în horă. Numărul norocos al zilei: 5.

SĂGETĂTOR: Intri în contact cu niște vampiri energetici. Stai departe de oamenii în pezența cărora simți doar energie negativă. Numărul norocos al zilei: 2.

CAPRICORN: Te resemnezi când vezi că nu totul depinde de tine. Tocmai de aceea trebuie să treci mai departe, să depui eforturi pentru a te înțelege tu pe tine în primul rând. Numărul norocos al zilei: 8.

VĂRSĂTOR: Ești blocat într-o situație de care nu te poți rupe. Fă tot posibilul să faci altceva, doar ca să îți zboare gândul de la problemele actuale. Numărul norocos al zilei: 6.

PEȘTI: Vrei să legi discuții serioase despre problemele tale emoționale, dar îți dai seama că nu ai cu cine. Totul e pe riscul tău. Numărul norocos al zilei: 4.

sursa:Teotrandafir.com

5 Minciuni pe care companiile de publicitate îşi doresc să le crezi


În fiecare zi suntem bombardați cu mii de reclame, fie că ne dăm seama sau nu.

Fiind obișnuiți cu prezența lor constantă, nu le acordăm atenție în mod conștient și nu putem realiza impactul negativ extraordinar pe care îl au asupra noastră și asupra lumii.

Mai jos sunt cinci minciuni destul de dăunătoare pe care reclamele doresc să le credeți și pe care ar trebui să le cunoașteți pentru a evita căderea în capcană.

Sunteți incomplet. Anunțurile fac tot posibilul pentru a vă convinge că nu sunteți de ajuns așa cum sunteți. Odată ce au reușit să te facă să te simți rău despre tine, îți oferă o soluție pentru a te face să te simți bine din nou: aceea de a cumpăra produsele pe care le vând.

Tot ce aveți nevoie este de vânzare. Anunțurile vor să te convingă să crezi că orice poți dori poate fi cumpărat. Vrei să te simți încrezător? Atunci cumpărați această mașină strălucitoare! Crezi că nu ești atrăgător? Cumpără aceşti pantofi! Esti stresat? Consumă aceste pastile magice!

Posesiile materiale sunt tot ce contează în viață. O altă minciună dăunătoare promovată prin publicitate este că dobândirea de lucruri materiale este cheia pentru a trăi bine. Nu trebuie să căutați în altă parte fericirea și împlinirea, cum ar fi urmărirea pasiunilor dvs. sau construirea unor relații sănătoase cu oamenii – există întotdeauna un produs care poate înlocui toate aceste lucruri.
Succesul este măsurat de lucrurile pe care le dețineți. Anunțurile încearcă să te păcălească în a crede că dacă ai lucruri mai mici și mai rele decât cei din jurul tău, atunci ești o persoană care trebuie privită în jos și că singurul mod de a-ți dovedi importanța este să ai mai multe lucruri mai bune decât altii. Prin urmare, reclamele vă îndeamnă să vă comparați în mod constant cu ceilalți și să concurați.

Citeste continuarea pe pagina >> 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...