Top 4 zodii care în luna martie vor avea și Luna de pe cer

Cea de-a treia lună din an vine cu schimbări fundamentale din toate punctele de vedere. Zodiile de pământ sunt clar avantajate, iar asta nu e tot. Una din zodiile de apă renaște din propria ei cenușă.

Cele 4 zodii care în luna martie renasc
Fecioară: Acest nativ a avut mult de pătimit în ultima vreme și a făcut pentru el. S-a închis în el o bună bucată de vreme în speranța că adevărul îi va pedepsi pe cei care au făcut rău.

În luna martie, nativii Fecioară nu mai tac și sunt mai concentrați ca niciodată la ceea ce își doresc, la felul în care se raportează la ceilalți etc.

Taur: Taurii au noroc cu partenerii lor de viață, căci în martie vor fi atât de răsfățați încât la un moment nici ei nu vor mai suporta atâta bine.

Cea de-a treia lună din an în pregătește pe acești nativi pentru noi provocări profesionale remunerate corespunzător.

Capricorn: După luni întregi de suferință, Capricornii dau petrecere aproape toată luna. Își găsesc un loc de muncă perfect (mai ales cei care căutau de ceva vreme un job bun) și nu doar un serviciu, ci și marea dragoste.

Au parte de schimbări importante în viața lor, de ce nu, poate chiar o schimbare de domiciliu.

Scorpion: Pentru nativii de apă Scorpioni luna martie se va anunța explozivă. Însă explozia va fi de fericire și nu de nervi cum s-au obișnuit în ultimele luni.

Scorpionii vor avea și luna de pe cer, vor renaște din propria lor cenușă așa cum făcea și pasărea Phoenix. Așadar, pe buclucasii Scorpioni îi așteaptă un martie ca în povești, cum nu isi imaginau vreodata!

Top 4 zodii care în luna martie vor avea și Luna de pe cer

sursa:Teotrandafir.com

Trucuri provocatoare pe care mulţi dintre noi le-am putea folosi să ne imbunătăţim viaţa


Ia-ți un moment și gândește-te la unele dintre cele mai mari realizări din viața ta până acum. Indiferent dacă acestea implică o afacere, o expediție, o călătorie, un abdomen de vis, obținerea unei diplome pe care ați crezut că nu o veți obține niciodată, sau ceva care, pentru un motiv sau altul, înseamnă foarte mult pentru voi, îţi pot garanta că nu va fi ușor.
De fapt, o mare parte din ceea ce tinde să ne conducă spre etichetarea unui lucru ca o realizare este persistența și munca grea pe care a trebuit să o depunem în practică. În ciuda acestei legături clare și a incredibilei recompense morale și emoționale care vine cu “succesul”, noi, în ansamblu, avem încă tendința de a o evita în mod regulat.

Am stabilit vise și am un număr nesfârșit de goluri, totuși, pe o bază anuală, lunară, zilnică și chiar pe oră, alegem să “luăm drumul ușor”. Am pus asta în citate, pentru că singura ușurință pe care o oferă este relaxarea asociată cu lenea, ceva care, în ciuda credinței populare, ne străduim să facem mai mult decât ne-am dat seama.

Dar sunt aici să te trezesc și să te provoc! Să vă reamintesc că cine sunteți astăzi poate fi incredibil, dar pot garanta că nu este exact cine vreți să fiți în 5 ani de acum. Și singura modalitate de a evita asta este începi acum.

Faceţi alegeri regulate ale alimentelor, care nu sunt conduse de papilele gustative
Gusturile noastre sunt minunate. Acestea sunt micii receptori de pe limba noastră care fac din alegerile noastre de mâncare cele mai importante momente ale zilelor noastre – și caracteristica primară a posturilor noastre Instagram. Dar, din nefericire, o bună parte din ceea ce îşi doresc în mod regulat gusturile noastre au fost intenționate (din motive financiare) de către producătorii de alimente pentru a fi încărcate cu zaharuri, grăsimi, săruri și arome artificiale.

Nu sugerez că nu puteți mânca niciodată burgerul dvs. favorit, dar vă încurajez să faceți asta cu moderare. Provocați-vă să vă reprogramați gusturile pentru a aprecia lucrurile care în prezent nu pot fi la fel de stimulative, dar că știți că oferă organismului dumneavoastră o serie de vitamine și minerale esențiale de care are nevoie pentru a prospera pe termen lung.

Lasă trecutul sa fie trecut
Cu toții am avut parte de experiențe provocatoare în viață. Ceea ce sugerez este că recunoaștem cu adevărat că nu putem schimba ceea ce sa întâmplat deja și nu ne facem nici un fel de favor, permițând să se repete în mod regulat şi să guverneze peste experiența noastră actuală.

Întotdeauna luaţi o decizie informată privind lucrurile care contează

Citeste continuarea pe pagina >> 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...