Soarele și Mercur intră în zodia Pești în aceeași zi, pe 18 februarie. Efectele sunt neplăcute

Un dublu fenomen astrologic are loc pe 18 februarie. Soarele și planeta Mercur intră în zodia Peștilor în același moment.
Asta înseamnă că zodiile de apă în special vor pierde pe de o parte, dar vor câștiga pe cealaltă. Iată cum ești afectat de acest dublu eveniment!

Întrucât Soarele și Mercur vor intra în zodia Peștilor în casa enigmelor, a bolilor cronice, Berbecii sunt rugați mai mult ca niciodată să nu se mai implice în discuții care îi suprasolicită.

Relațiile de prietenie artificiale încep să se epuizeze în cazul Taurilor. Își vor da seama de multe lucruri, vor afla adevăruri dureroase, dar pe care le bănuiau.

În timp ce Taurii au probleme cu prietenii, Gemenii se vor situa la polul opus. Relațiile de prietenie devin extrem de dinamice.

Racii o dau pe preocupări morale, religioase, pe liniștirea lor sufletească. Nu e exclus să meargă mai des la biserică de acum înainte.

Leii se vor înfuria atât de tare că nu le iese nimic încât vor munci până la epuizare fizică, ceea ce nu e tocmai indicat. Trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

Fecioarele sunt avantajate de acest dublu fenomen în sensul că își recapătă echilibrul, jovialitatea, spiritul critic, intransigența atât de necesare în momentele tensionate.

Balanțele vor da de marele noroc, o baftă la care nici măcar nu aveau curajul să viseze.

Scorpionii continuă să se implice în discuții aprinse și nu e exclus să participe la niște scene agresive. Totul se va calma abia din 21 februarie.

Săgetătorii își exprimă personalitatea cu mai mult fast, cu mai multă spontaineitate. Vor deveni vedetele acestor zile, fără doar și poate.

Capricornii întâmpină mici probleme legate de imobiliare, de contracte, de închirieri. Se pot trezi cu amenzi usturătoare.

Vărsătorii vor intra într-o bulă de foc. Se vor enerva, vor deveni extrem de recalcitranți, de obsesivi în a-și impune punctul de vedere, chiar dacă este greșit și dovedit ca fiind așa.

Peștii vor fi puși în fața unor situații delicate, însă intuiția lor va funcționa suficient încât să se scoată din cele mai grave dintre probleme.

sursa:teotrandafir.com

De ce dovada ştiinţifică este un mit


Știința a venit cu multe teorii diferite pentru a încerca să înțeleagă și să explice diferite aspecte ale vieții noastre, de la modul în care funcționează corpurile noastre și de la modul în care am ajuns aici până la scopul propriu al existenței noastre. Deși acestea sunt adesea denumite teorii, cum ar fi Teoria Big Bang, Teoria Evoluției și chiar Teoria gravității, le acceptăm în general ca fiind adevăruri, deoarece există dovezi științifice care să le susțină. Cu toate acestea, există dovezi științifice care sprijină o mulțime de lucruri, deci de ce unele sunt considerate adevărate și altele Nu sunt?
Există astfel de lucruri ca probe științifice?

În timp ce raționamentul și logica substanțiale ne pot indica spre un răspuns specific, rămâne faptul că le folosim pentru a susține cele mai bune presupuneri, nu pentru adevăruri. Pentru a dovedi ceva este imposibil. Te-ai gandit vreodata, cum au facut asta? Sau de unde știu asta? E destul de umilitor să realizăm că niciunul dintre noi nu știe nimic; oamenii de știință au adunat suficiente cercetări, date și dovezi pentru a susține un anumit punct de vedere. În plus, aceste teorii și concluzii sunt la fel de bune ca și echipamentele utilizate pentru măsurarea datelor.

Dar, pur și simplu, nu putem observa și măsura totul, așa cum impactul a ceea ce am descoperit despre tot ceea ce noi măsuram? Există atât de multe variante de luat în considerare atunci când încerci să dovedești ceva. Putem specula tot ce ne dorim, dar cum putem dovedi vreodată ceva fără o umbră de îndoială?

După cum a spus Albert Einstein:

Teoreticianul științific nu trebuie invidiat. Pentru Natura, sau mai precis pentru experiment, este un judecător inexorabil și nu foarte prietenos al lucrării sale. Nu spune niciodată “Da” unei teorii. În cele mai favorabile cazuri se spune “Poate” și în marea majoritate a cazurilor pur și simplu “Nu”. Dacă un experiment este de acord cu o teorie, înseamnă că acesta din urmă “Poate” și dacă nu este de acord, înseamnă “Nu. “Probabil că fiecare teorie va experimenta într-o zi teoriile sale” nu “, imediat după concepție.

Indiferent de ceea ce credem că știm, trebuie să rămânem deschisi la noi informații, noi cunoștințe și noi teorii. Mulți oameni de știință ignoră complet teoria evoluționistă, deoarece anumite piese ale puzzle-ului nu se potrivesc, cum ar fi legătura lipsă, de exemplu, dar alții devin atât de atașați de o teorie încât devin orbi la noi dovezi și susțin că nu mai este nevoie să ne întrebăm mai departe . Dar ce lipsește prin faptul că refuzăm să ne uităm la piesele care nu se potrivesc? Menținerea unei minți deschise este cheia și este piatra de temelie a științei bune.

Când credeți că aţi înțeles totul, exact atunci trebuie să faceți un pas înapoi și să realizați că în Marea schemă a lucrurilor, în esență nu știți nimic

Acesta este cel mai umilitor lucru pe care oricine, inclusiv oamenii de știință, îl poate realiza. Când ne uităm la misterele Universului și la misterele de aici de pe Pământ, în realitate nu știm nimic și oricine susține că le-a dat totul în minte are mult mai mult de învățat. Poate unii dintre voi se pot referi la asta. Știu când am început să mă trezesc, am digerat atât de multe informații din atât de multe surse diferite pe care le-am simțit cu siguranță, mai ales în comparație cu colegii mei, am avut toate răspunsurile și toți ceilalți tocmai au fost dezinformați. Omule, nu am început nici măcar … Văd asta acum și mă simt încântat de tot ce trebuie să învăț. În cele din urmă, pot aprecia diferite perspective și puncte de vedere și sunt dispus să-mi pun întrebări.

Citeste continuarea pe pagina >> 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...