Sfatul zilei 18 februarie 2018. 2 zodii gustă victoria

Citește sfatul zilei de 18 februarie 2018 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 18 februarie 2018 pentru fiecare zodie
BERBEC: Lasă toate grijile deoparte și ieși în oraș. Azi e ziua în care trebuie să te debarasezi de toate necazurile. Numărul norocos al zilei: 8.

TAUR: Te lași condus de niște sentimente confuze și asta nu e tocmai în regulă. Ai grijă la ce decizii iei astăzi. Numărul norocos al zilei: 2.

GEMENI: Nu te mai strădui să înțelegi anumite lucruri pentru care încă nu ești pregătit. Numărul norocos al zilei: 7.

RAC: Lasă-i pe cei din jur să creadă că acționezi cu un scop ascuns. Așa își crești faima. Numărul norocos al zilei: 9.

LEU: Potolește-te și nu îi mai înțepa pe cei din jur cu opiniile tale ușor piperate. Numărul norocos al zilei: 10.

FECIOARĂ: Trebuie să te pregătești psihic pentru o săptămână grea. Numărul norocos al zilei: 6.

BALANȚĂ: Totul se intensifică și ai parte de momente care mai de care mai complicate emoțional. Numărul norocos al zilei: 1.

SCORPION: Regretele nu își au locul acum, cel puțin nu în situația fericită în care te afli. Numărul norocos al zilei: 2.

SĂGETĂTOR: Păzește-ți bine banii că vin oameni care îți cer tot felul de favoruri și nu sunt tocmai de încredere. Numărul norocos al zilei: 6.

CAPRICORN: Iubește, arată că ai și tu un suflet, că nu ești rigid în momentele de sensibilitate supremă. Numărul norocos al zilei: 13.

VĂRSĂTOR: Te faci ca plouă într-o situație în care ar trebui să pui punctul pe i. Lasă totul în urmă și asumă-ți opiniile. Numărul norocos al zilei: 4.

PEȘTI: Nu lăsa pe nimeni să îți strice buna dispoziție. Ai nevoie de oameni minunați lângă tine. Numărul norocos al zilei: 11.

sursa:teotrandafir.com

Eliberarea din religiile bazate pe frică: Cum să scăpați de închisoarea credinței și să faceţi faţă problemelor vieții

Motivul de bază pentru care mulți dintre noi credem și urmărim orbește dogmele religiei este frica.

De ce ne este teamă

Ne temem de multe lucruri, dar toate temerile noastre ajung în cele din urmă la o temere de bază: frica de moarte – adică frica de insubstanțialitate, temporaritate, goliciune.

Cu toții în adâncul nostru ne temem de tranzienţa noastră. Ego-ul pe care l-am creat şi construit atât de greu în mod inevitabil se va dizolva și va dispărea la un moment dat în viitor. Înspăimântaţi să acceptăm în mod conștient această senzație intuitivă, încercăm cu disperare să găsim ceva de care să ne agățăm, ceea ce ne va da speranță și ne va consola că vom continua să trăim pentru totdeauna, indiferent de ce acel “ceva” ar putea fi.

Unii oameni sunt dispuși să creadă într-o fecioară care poate da naștere, alții sunt gata să accepte că o figură Dumnezeiască plutește undeva deasupra norilor, iar alții nu au probleme cu închinarea la idoli.

Frica noastră de moarte ne-a făcut să credem în orice, indiferent cât de ilogic și stupid este. Iar această frică este exploatată de cei vicleni, cei care suferă de putere, care sunt dispuși să propună tot felul de ideologii religioase pentru a ne lege de ei: preoți, guru, profesori religioși de toate felurile etc.

Frica ne-a condus să acceptăm și să urmăm orbește credințele religioase dogmatice. Cu toate acestea, nu avem o bază empirică pentru aceste convingeri – de aceea ele se numesc convingeri în primul rând. De fapt, nu am avut niciodată un moment în care să ne gândim critic la convingerile pe care le avem despre credința noastră dragă și să punem sub semnul întrebarii validitatea ei – din nou, din teamă. Am fost condiționați să credem că, dacă punem la îndoială religia este păcat și ajungem în iad, şi nimeni nu vrea să ardă în focurile iadului, nu?

Citeste continuarea pe pagina >> 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...