Și-a tatuat o cruce apoi a murit! Cazul șocant al bărbatului

Un bărbat care și-a tatuat o cruce, a murit la scurt timp după ce a făcut tatuajul respectiv. Află povestea incredibilă a bărbatului. Ce s-a întâmplat cu el și de ce și-a pierdut viața la puțin timp după ce a făcut acel tatuaj.

A murit după ce și-a tatuat o cruce. Ce s-a întâmplat este incredibil
Bărbatul a decis să își tatueze o cruce și două mâini care se roagă. Însă nu a respecat o indicație foarte importantă. După ce și-a făcut tatuajul, trebuia să aibă grijă. Însă nu a făcut asta. Drept urmare, din păcate, și-a pierdut viața.

Bărbatul a mers la înot la scurt timp după ce a făcut tatuajul respectiv. Nu avea voie să facă acest lucru două săptămâni de când și-a făcut tatuajul.

Bărbatul, care avea 31 de ani, a decis să înoate în golful Mexic la numai cinci zile după ce și-a făcut tatuajul pe gamba dreaptă. S-a ajuns la septicemie deoarece gamba a fost infectată cu un bacil: vibrio vulnificus. Bărbatul suferea și de ciroză. Asta deoarece avusese în trecut o perioadă în care a consumat foarte mult alcool. Din cauza acelei probleme de snătate, a fost mult mai ușor să se instaleze infecția în corpul său.

La câteva zile de când a înotat, bărbatul a făcut febră. Au apărut și frisoanele, dar și o eczemă la nivelul gambei, acolo unde își făcuse tatuajul.

Apoi, piciorul i s-a umflat, după care s-a învinețit. 24 de ore mai târziu, i-au cedat și organele. A urmat un tratament strict cu antibiotice. A fost bine, și-a revenit pentru o perioadă de două săptămâni, după care starea lui s-a înrăutățit. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el. Nu a mai putut fi salvat. A făcut o insuficiență renală care i-a fost fatală. Medicii nu au avut cum să îl ajute.

sursa:teotrandafir.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...