Horoscop zilnic 4 aprilie 2018: Scorpionii sunt susținuți de familie într-un proiect important

BERBEC

Primeşti o veste care te obligă să acţionezi rapid, fără prea mult timp de gândire. Este un moment în care se impune concentrare maximă.

TAUR

Ai mare noroc că prietenul tău cel mai bun te ajută într-un moment dificil . Te susţine şi îţi împărtăşeşte din experienţa personală.

GEMENI

Te focalizezi aupra unui proiect important la serviciu, care va înainta greu, dar care are toate şansele de reuşită. Atenţie la detalii.

RAC

În mintea ta s-a născut un plan care poate prinde contur foarte repede. Condiţia este să reuşeşti să aduni persoane dispuse să te ajute.

LEU
Ai de rezolvat o problemă şi va trebui să-ţi uneşti forţele cu cineva de încredere. Eşti mulţumit de această asociere atâta vreme cât nu apar orgolii.

FECIOARA

E momentul să te ocupi de o serie de lucruri mărunte de care nu ai avut timp până acum. Câteva clipe relaxare și odihnă sunt binevenite.

BALANŢA

Cineva din anturajul tău primeşte o veste neplăcută. Nu prea ai cu ce să-l ajuţi altfel decât cu o vorbă bună şi puţin sprijin moral.

SCORPION

Primeşti susţinerea familiei pentru a începe un proiect de anvergură, pe care îl visezi de ceva vreme. Reuşita depinde şi de puţin noroc.

SĂGETĂTOR

Urmează o perioadă mai relaxantă care îţi poate fi de mare folos pentru a-ţi face un pic de ordine prin gânduri. Profită de această conjunctură.

CAPRICORN

Ca să obţii nişte avantaje în aceste zileva trebui să faci unele sacrificii. Merită făcute pentru că ele îţi netezesc calea spre succesul mult visat.

VĂRSĂTOR

Un prieten bun la nevoie se cunoaşte. Aşa că a venit momentul să descoperi cine ţine la tine cu adevărat. O zi plină de surprize plăcute.

PEŞTI

Câteva zile libere te vor ajuta enorm să-ți încarci bateriile şi să te gândeşti în linişte la planurile tale pentru perioada următoare.

Sursa: jurnalul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...