Zodiacul chinezesc dă peste cap toate planurile! Previziuni sumbre pentru luna aprilie

Potrivit zodiacului chinezesc, nu toți nativii vor avea parte de o perioadă prea ușoară. Iată ce spune zodiacul chinezesc și care sunt previziunile sumbre pentru luna aprilie.

Zodiacul chinezesc și previziunile sumbre pentru luna aprilie
„Urmează o lună a dragonului sub focul young, care poate da incendii, sau pot erupe vulcani. Problema mare este că intrăm într-o zodie de conflict. Metalul lipseşte, el ne aduce prosperitate, recomand să purtaţi bijuterii şi accesorii din metal. Ne-ar ajuta dacă în centrul casei punem un covor roşu sau perne roşii, dacă acolo avem o canapea pentru a scăpa de certuri”, a spus Anca Dimancea, maestru Feng Shui, în cadrul unei emisiuni televizate.

ȘOBOLAN. Șobolanii sunt foarte bine aspectați. Aceștia au o stare de bine datorită rezultatelor bune din plan personal și profesional.

BIVOL. Bivolul are o energie cu ajutorul calului. Ar putea chiar să se folosească de unele remedii cu cai. Este o lună mai dificilă pentru ei. Ar putea începe noi proiecte. Trebuie să fie atenți la condus. Să aibă grijă, să nu se enerveze.

TIGRU. Tigrii trebuie să își vadă de treabă. Nu trebuie să îi intereseze bârfele. Va fi o lună bună în ceea ce privește aspectul financiar, dar și cariera.

Zodiacul chinezesc și previziunile sumbre pentru luna aprilie
IEPURE. Va fi o lună cu suișuri și coborâșuri pentru Iepuri. Dacă sunt atenți la modul în care își cheltuiesc banii, au o stea a succesului.

DRAGON. Dragonii pot avea succes în relații, însă ar putea avea probleme de sănătate. Totul va fi bine pentru ei dacă stau bine cu sănătatea.

ȘARPE. Pe plan spiritual, are lucruri de învățat. Vor fi mici probleme în ceea ce privete starea de sănătate. În ceea ce privește cariera, va fi o lună bună. Dar este indicat să aibă grijă, să nu se streseze, să se odihnească.

CAL. Sunt șanse ca acești nativi să fie bârfiți, trădați. Sunt sfătuiți să fie atenți cu cine se asociază. Va fi o lună mai delicată în plan profesional, dar și relațional. Nu vor avea probleme de sănătate.

OAIE. Acești nativi sunt sfătuiți să poarte culori mai reci. Au un exces de energie și nu știu cum să îl gestioneze. Ar putea să aibă insomnii.

MAIMUȚĂ. Cei care lucrează în construcții sunt sfătuiți să fie atenți pentru a evita accidentările.

COCOȘ. Acești nativi trebuie să fie atenți la sănătate. Ar putea întâmpina obstacole, inclusiv în relații dacă sunt irascibili. Nu trebuie să ia decizii importante.

CÂINE. Acești nativi vor avea parte de dragoste și de susținere. Vor avea parte de succes. Chiar ar putea să pună bazele unor relații afective pe termen lung. Este o lună excepțională pentru cei care vor face schimbări în plan profesional.

MISTREȚ. Va fi o lună genială, fericită. Nativii care au avut probleme, își vor reveni. Va fi o lună bună pentru dragoste, dar și pentru noi relații de prietenie.

sursa:teotrandafir.ro

18 Mituri populare care nu au nimic în comun cu realitatea

În zilele noastre, există atât de multe informații disponibile pentru noi că este uneori ușor să fii confuz și să nu știi în ce să crezi. Acest articol va ajuta să îți dai seama ce merită să crezi și care sunt unele dintre cele mai mari mituri ale lumii noastre.

Iată mai populare mituri care, în ciuda faptului că sunt atât de răspândite, nu sunt adevărate.

Vikingii purtau căști cu coarne.

Nici o constatare istorică nu a confirmat această teorie. Coarnele de pe căștile Vikingilor “au apărut” abia în secolul al XIX-lea, pentru că așa au început să fie portretizate de artiști.

Câștigi mai multe calorii când mănânci noaptea.

Nu contează la ce oră din zi mâncați. Singurul lucru care contează cu adevărat este numărul de calorii.

Anotimpurile se schimbă deoarece planeta noastră este mai aproape de soare în vară și mai departe în timpul iernii.

Motivul schimbării anotimpurilor este înclinarea axei pământului și rotația Pământului în jurul Soarelui. Dacă axa nu ar fi înclinată, atunci numărul de ore de zi și noapte ar fi același în orice loc de pe glob și în timpul zilei, soarele s-ar ridica deasupra orizontului la aceeași înălțime pe tot parcursul anului.

Găurile negre sunt canale care înghit totul în jur.

O gaură neagră adevărată seamănă cu o minge. Nu există de fapt nici o “gaură” care să tragă ceva înăuntru. Este doar un obiect cu efecte gravitationale puternice și atrage tot ce se află în apropiere.

Memoria fotografică există.

Nu există dovezi științifice despre existența memoriei fotografice. Memoria remarcabilă este mai degrabă rezultatul folosirii tehnicilor mnemonice decât o abilitate naturală dată de natură.

Legumele crude sunt mai sănătoase decât legumele fierte.

Merită menționat faptul că această regulă nu se aplică tuturor legumelor. Cele mai bune pentru a fi consumate fierte sunt morcovii, roșiile, cartofii, varza de Bruxelles și sfecla. Mineralele utile din legumele fierte sunt absorbite de 6-7 ori mai bine decât din cele crude, în ciuda faptului că unele dintre vitamine se pierd în timpul tratamentului termic.

Dinții sănătoși sunt întotdeauna albi.

Spre dezamăgirea multora, stomatologii spun că dinții absolut albi și sănătoși nu există în natură. Dinții albi sunt o patologie, un semn de boală și o lipsă de calciu în corpul uman.

Dacă atingeți un broască, va apărea un neg.

Negii umani sunt cauzati de un virus care afectează numai oamenii – Papilloma. El nu poate fi transmis de la animale cu negi.

Pământul este perfect rotund.

Planeta noastră se schimbă în mod constant, iar forma sa se schimbă. Se întâmplă din cauza mișcării continue a plăcilor tectonice. Cu toate acestea, rata acestor mișcări este mică – aproximativ 5 cm pe an. Cu toate acestea, afectează aspectul planetei noastre, de aceea este destul de departe de a fi perfect rotund. De fapt, seamănă mai mult cu o peră sau cu un balon deformat.

Un om va “exploda” în spațiul cosmic.

O persoană poate supraviețui o perioadă scurtă de timp în cazul în care el expiră mai întâi aerul din plămâni. Cu toate acestea, fără oxigen, o persoană va cădea rapid într-o stare inconștientă sau va muri de sufocare.

Protecția solară protejează împotriva cancerului de piele.

Deși utilizarea protecţiei solare este întotdeauna o idee bună, aceasta nu reduce complet riscul de dezvoltare a cancerului de piele. De aceea daca alegeți protecția solară greșită, s-ar putea să vă simțiți într-un pericol mai mare decât credeți, deoarece fiecare ton al pielii are nevoie de propriul nivel de protecție. Dar indiferent de cât de mare este nivelul SPF sau cât de mult și cât de des îl aplicați, crema nu vă va da niciodată protecție 100%.

Încălzirea mâncării la microunde duce la pierderea nutrienților.

Orice proces de gătit duce la pierderea și distrugerea nutrienților. Cuptorul cu microunde încălzește doar mâncarea. Ca urmare, o parte din nutrienți dispare.

Arcuirea limbii este genetică.

Un studiu realizat acum mai bine de o jumătate de secol a demonstrat că acest “talent” nu este o trăsătură genetică și, prin urmare, nu este moștenit. În timpul cercetării, s-a constatat că 54% dintre copiii cu vârsta de 6-7 ani și 76% dintre copiii cu vârsta de 12 ani au această capacitate de a-și roti limbile.

Muschiul crește doar pe partea nordică a copacilor.

Nu este adevarat. În emisfera nordică, crește de multe ori mai des pe partea de nord, deoarece există șanse reduse de a intra în lumina directă a soarelui pe această parte are, de asemenea, un mediu mai umed.

Bărbierirea vă face părul mai gros.

Mulți oameni cred cu adevărat că rasul face părul mai dens și mai gros. Acesta este un mit deoarece cantitatea de foliculi este o trăsătură genetică și nu are nimic de-a face cu rasul.

Mai mult decât atât, este bine cunoscut faptul că părul nostru crește de la rădăcini și nu de la capete; prin urmare, taierea sau epilarea frecventă nu afectează viteza de creștere a acestuia.

Ţinând capul pe spate poţi opri sângerarea nazală.

Din păcate, acest lucru este greșit. Mai mult, dacă o persoană încearcă să se întindă pentru a opri sângerarea, sângele ar putea să intre în gât și să se sufoce. Ceea ce poate face în această situație este să se sprijine înainte. O bucată de pânză rece cu câteva cuburi de gheață din interior ar putea fi de mare ajutor, deoarece acestea vor strânge vasele de sânge și vor opri fluxul de sânge.

Cosurile apar când cineva mănâncă multă ciocolată

În termen de o lună, oamenii de știință au dat oamenilor batoane care conțineau o mulțime de ciocolată. După aceea, au concluzionat că ciocolata nu afectează aspectul acneei.

Produsele lactate fac oasele mai puternice.

Studii recente au demonstrat că nu există nicio legătură între cantitatea de lapte pe care o bea o persoană și numărul de fracturi primite. În prezent, tot mai multe articole diferite spun că laptele crește riscul de osteoporoză.

Sperăm că articolul nostru vă oferă câteva informații noi care vă vor fi utile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...