Imagine emotionanta cu fetita Simonei Gherghe! Ana Georgia a invatat sa ciocneasca oua de Paste si s-a bucurat de vacanta la munte

Simona Gherghe si sotul ei au petrecut vacanta de Paste cu fetita lor la munte.

Simona Gherghe, partenerul de viata si fetita lor au petrecut cateva zile de vis la Brasov. Micuta Ana Georgia a invatat sa ciocneasca oua de Paste, s-a jucat si s-a bucurat de aerul curat si tare de munte.

„Vacanta Anei! I-am aratat pe unde o sa schieze si am decretat ca e turista perfecta”, a scris Simona Gherghe in dreptul fotografiilor facute in timpul vacantei de Paste la Brasov.

Sursa: wowbiz.ro

5 motive pentru care devenim din ce în ce mai bolnavi şi cum putem ameliora situaţia

Pana in 2020, aproximativ 157 de milioane de americani vor fi afectati de boli cronice, potrivit Departamentului de Sanatate si Servicii Umane din SUA. Acest numar se preconizeaza sa creasca cu mai mult de un procent pe an pana in 2030, rezultand o populatie estimata cronica de 171 milioane de oameni. – Ingrijire cronica in America

În starea sa naturală, corpul este perfect capabil să se mențină. Când este sănătos și nemodificat de orice substanțe chimice dăunătoare, hormoni străini, metale grele și otrăvuri, sistemul nostru imunitar este proiectat pentru a ne oferi o protecție suficientă și o putere de vindecare pentru prevenirea și depășirea oricăror boli.

Dar de ce ne facem mai bolnavi? De ce aproape jumătate dintre americani suferă de cel puțin o boală cronică? De ce bolile, cum ar fi cancerul, bolile osoase, bolile cardiace, leziunile neurologice, astmul și diabetul ne afectează mai mult ca niciodată? Acestea sunt întrebări bune! Dar o întrebare și mai bună vă va conduce la cel mai simplu și mai evident răspuns: La ce sunt trupurile noastre expuse cel mai mult în viața noastră de zi cu zi?

1.Alimente

2.Apa / lichide

3.Aer

4.Produse de îngrijire personală

5.Medicamente farmaceutice

Are sens doar faptul că ceea ce permitem în corpul nostru va determina dacă va funcționa sau nu la capacitatea sa maximă. Deci, ce este despre ceea ce mâncăm, bem, respirăm, aplicăm pe piele și luăm ca medicament care ne afectează sănătatea?

Cele mai cunoscute forme de poluare sunt aerul pe care îl respirăm, poluarea apei și a solului, toate acestea afectând în mare măsură sănătatea umană și ecosistemul. Poluarea ar putea fi eliminată, iar distrugerea planetei noastre ar putea fi inversată prin angajarea de a schimba căile noastre și de implementarea tehnologiilor de energie gratuită / curată care sunt deja disponibile, dar au fost suprimate pentru amenințarea pe care o reprezintă pentru industria petrolieră de 200 de miliarde de dolari.

Poluarea mediului înconjurător, totuși, reprezintă doar o mică parte din povestea de toxicitate. Știați că substanțele chimice nocive sunt adăugate în mod deliberat la aprovizionarea cu apă, alimentele populare, produsele de îngrijire personală, medicamentele farmaceutice și chiar vaccinurile?

-Mai mult de 77 000 de substanțe chimice se află în producție activă în America de Nord.

-Peste 3.000 de substanțe chimice sunt adăugate în alimente.

-Mai mult de 10.000 de substanțe chimice sub formă de solvenți, emulgatori și conservanți sunt utilizați în procesarea, ambalarea, ambalarea și depozitarea alimentelor.

-Au fost găsiți 315 de contaminanți chimici în apa de la robinetul din SUA.

-Unul din opt din cele 82.000 de ingrediente folosite în produsele de îngrijire personală sunt substanțele chimice industriale.

-Neurotoxinele și alte substanțe chimice sunt adăugate la vaccinuri, iar un studiu german arată că copiii vaccinați au cel puțin 2 până la 5 ori mai multe boli și tulburări decât copiii nevaccinați.

-Peste 1000 de substanțe chimice noi sunt dezvoltate în fiecare an.

-Majoritatea dintre noi au între 400 și 800 de reziduuri chimice stocate în celulele grase ale corpului nostru.

Și ghici ce: Studiile arată că expunerea chimică de zi cu zi este una din cauzele principale ale cazurilor în creștere rapidă de boli cronice.

Multe substanțe chimice utilizate în mod obișnuit au fost legate de cancer, boli gastrointestinale, leziuni neurologice, boli cardiace, dezechilibre hormonale, disfuncții enzimatice, metabolism modificat, insuficiență reproductivă, diabet, obezitate, deficit imunitar, alergii / astm, artrită, tulburări endocrine.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...