Cornelia si Lupu Rednic au o familie frumoasa si numeroasa, dar iata prin ce tragedie a trecut artistul in copilarie: „Aveam un an cand… „

Cornelia si Lupu Rednic au povestit despre o perioada grea din copilarie, cand Lupu nu si-a recunoscut mama care fusese un an de zile in puscarie

Cornelia si Lupu Rednic au sarbatorit Pastele acasa, la Sighetul Marmatiei, impreuna cu familia lor numeroasa.

Intorsi la Bucuresti, indragitul cuplu a povestit, intr-o emisiune tv, cum au petrecut. Ducandu-le dorul parintilor decedati, Lupu Rednic si-a amintit de o perioada grea din copilarie, cand mama lui a fost luata la inchisoare.

„De sarbatori mergem mereu acasa, cum se zice la noi in Dighet, unde parintii mei ne-au asteptat. Intotdeauna, orice s-ar intampla, in noaptea de Inviere noi suntem acasa si mergem la biserica cu Pasca si mancam apoi in familie si ne bucuram de Paste”, au spus Cornelia si Lupu Rednic intr-o emisiune tv.

Veselia ii caracterizeaza pe cei doi, insa ei au trait si momente dureroase. Lupu Rednic si-a amintit de o perioada grea din copilarie, cand mama lui a fost condamnata la doi ani de inchisoare. Parintii lui erau tarani cu pamant, iar mama lui Lupu era o femeie foarte inteligenta asa ca a refuzat sa isi dea pamantul la colectivizare. A fost condamnata la doi ani de inchisoare si dusa la puscarie, departe de copii.

„Aveam un an cand mama a facut puscarie. Dupa ce am terminat eu scoala de politie, cand am mers pentru repartitie la Inspectoratul Judetean de Politie Maramures, acel sef de posr care a pus hotararea judecatoreasca in aplicare a inceput sa planga. Mama nu a cerut nicio despagubire, nu i-a placut ca sunt politist. M-au crescut surorile mai mari, bunica, bunicul, tata. E foarte dureros! Cand a venit maica-mea din puscarie nu am mai cunoscut-o. mi-am iubit parintii, Dumnezeu sa-i odihneasca”, a mai spus Lupu Rednic.

Cornelia si Lupu Rednic sunt impreuna de 25 de ani si se iubesc ca la inceput. Ei au o familie frumoasa si numeroasa, iar Pastele l-au petrecut impreuna cu toti cei dragi, la Sighetul Marmatiei.

sursa:wowbiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...