Cerc. Ștefan Manea: Spirulina este și va fi în actualitate cât va exista omenirea

Ca urmare a publicării amplului interviu cu dvs. ”Disprețuirea remediilor naturale este din cauza intereselor enorme și a unor minți înguste” – partea I și partea a-II – am primit multe felicitări pentru veridicitatea celor spuse și ați stârnit multe curiozități.
De exemplu ați spus că spirulina este singurul produs vegetal care conține toți aminoacizii esențiali și neesențiali! Singurul!

Este un lucru asupra căruia sunteți rugat să reveniți cu mai multe detalii.

O fac cu plăcere, mai ales că spirulina este și va fi în actualitate, atâta timp cât va exista omenirea. Va fi hrana viitorului, fapt pentru care la ora actuală este cea mai studiată algă de către institutele de cercetare din numeroase țări – răspunde cercetător Ștefan Manea și continuă:
Toți vegetarienii ar trebui să consume obligatoriu spirulină!

Spirulina este definită de către Organizația Mondială a Sănătății drept sursă a 49 de substanțe bioactive și ca supliment alimentar cu acțiune terapeutică în peste 70% din maladii!

Rețineți, vă rog, că în afară de toți aminoacizii esențiali și neesențiali, spirulina este unicat în mediul vegetal prin faptul că are vitamina B12, ceea ce o face obligatorie pentru consum mai ales de către vegetarieni!

Pe lângă asta are vitamine lipo și hidrosolubile, acizi grași și fosfolipide, enzime, printre care fabuloasa superoxid dismutază o enzimă care are capacitatea de a revitaliza fiecare celulă și neutralizează cei mai periculoși radicali liberi.

Ateție! Pe piața românească există spirulină care nu îndeplinește standardele!

Remarcabil este faptul că în biomasa de spirulină nu se găsesc toxine, dar atenție! Trebuie să spun că pe piața românească am identificat circulând flacoane de spirulină colectată din lacuri, fără un control riguros, ceea ce face să aibă un miros neplăcut de baltă. Vă rog să vă interesați de proveniența acestora și încercați să vedeți ce credibilitate are forma producătoare de la care cumpărați.

În aceeași ordine de idei, doresc să vă spun un lucru extrem de important: există studii biomedicale destinate obținerii unei biomase cu un conținut superior de substanțe bioactive. Producătorul care este interesat în obținerea celei mai bune biomase poate utiliza pe parcursul cultivării substanțe antimutagene sau reglatori chimici și poate ulterior prelucra spirulina așa încât să potențeze proprietățile cele mai importante ale acesteia: imunostimulatoare, antiradicali liberi, antioxidante.

Este ceea ce facem noi la HOFIGAL! Mai mult de atât, cercetăm permanent metode noi pentru îmbogățirea spirulinei, folosind proprietățile altor plante care asociate acesteia măresc gama principiilor active și le potențează. Acum înțelegeți de ce sunt îndrăgostit de spirulină și i-am dedicat mulți ani de cercetare și de viață? – ne întreabă cercetător Manea, retoric, în finalul interviului nostru.

Suplimente cu spirulină de la HOFIGAL

Divizia noastra de cercetare, după ani de studii și testări a scos pe lângă Spirulina capsule și produse care utilizează efectul sinergic dintre aceasta și alte plante, cum ar fi Protein forță (spirulină cu țelină), Spirulină cu extract total de cătină, Se-Spirulină, produs realizat pe bază de drojdii speciale.”

Vrei să afli mai multe despre spirulină și despre ce poate face pentru sănătatea ta? Citește și Spirulina protejează organismul în anotimpul rece publicat pe site-ul de lifestyle AQUI AHORA aici și urmărește pe canalul de you tube AQUI AHORA interviul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !
loading...